Over Total View

Total View is de allround galaband met toetsenist/arrangeur Jean Louis van Dam en bassist Eric Timmermans. Deze band kunt u boeken in een bezetting van 4 tot 9 personen. Eventband Total View!  heeft de  mogelijkheid om verschillende artiesten te begeleiden, bijvoorbeeld prachtige achtergrondmuziek bij het diner met gitarist/zanger Cris Monen in jazzy sfeer (denk aan bijvoorbeeld Michael Bublé), smaakvolle latinjazz & bossa nova met zangeres Tamara Maria of een speciaal optreden van zangeres Sarah Fairfield. Later op de avond eventueel een knallend feest waarbij er lekker gedanst kan worden op de bekendste danceclassics uit de 70er 80er en 90er jaren met een of meerdere zangeressen (Femme Vocale) die speciaal voor dit deel van de avond ingehuurd worden. Ook het stijldans repertoire behoort tot de mogelijkheden. Deze veelzijdigheid, de perfecte uitstraling, het brede repertoire, en de kwaliteit van de ervaren musici maakt deze band tot een veel geboekte act door bedrijven, voor gala-avonden, maar ook in restaurants, clubs en hotels.

Eventband Total View kan dus worden uitgebreid   met gitarist, saxofonist en  extra zanger of zangeressen. De uitbreidingen geven het geheel een extra dimensie en maken de band van een flexibele groep voor een gepaste muzikale omlijsting (bescheiden op de achtergrond) tot een showorkest met een enorme uitstraling.

De prijs van een optreden is afhankelijk van de grootte van debezetting en de duur van het optreden, de band verzorgt zelf ook geluid en licht en zelfs een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden.