Over Superb Voices

superb-voices-2
Bezieling, Kracht, Representatief en Veelzijdig. Met een schat aan ervaring op topniveau bieden deze 3 charmante vocalistes een zeer gevarieerd programma, zowel avondvullend of als muzikaal intermezzo. Met hun professionele performance en prettige uitstraling geven zij een positieve vibe aan uw feest. Kortom een fraai toegevoegde waarde aan uw evenement: Superb Voices!

Uiteraard te boeken met complete live band maar ook in een kleinere bezetting met alleen een gitarist of pianist. Ook zingen de ladies a capella bijvoorbeeld als entree act maar ook onversterkt bij uw gasten aan tafel met een liedjes keuzeprogramma. Uw gasten kiezen hun favoriete songs van een muzikale menukaart. Zo is er ook een kerstmenu, een romantisch menu en een swingend menu. Een bedrijfslogo kan aan de menukaart toegevoegd worden en eventueel superb-voiceskan er een speciale tekst gemaakt worden.

Prachtige a capella zang tijdens een ceremonie of een uitgebreid kerstrepertoire; in overleg creëert Superb Voices de perfecte invulling voor uw evenement, feest of congres! Denk ook aan huwelijksceremonie, wijnproeverijen of bijvoorbeeld tuinfeesten.

Bekijke hier fragmenten van Superb Voices: